Balon sala u Čegru godinama se ne koristi, u toku tender za njen završetak

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balon sala u "Čegru" godinama se ne koristi, u toku tender za njen završetak

Balon sala u dvorištu Osnovne škole "Čegar" u Durlanu postoji već nekoliko godina, ali se ne upotrebljava. Ipak, gradska uprava raspisala je tender za nastavak radova na ovom objektu.

Da je izgradnja balona plaćena novcem koji je dobijen preko IPA projekta, potvrdio je direktor Škole "Čegar" Goran Dinić, ali je kazao da se ona ne koristi iako postoji od 2013. ili 2014. godine.

Balon sala još nema dozvolu za rad. Napravljena je, ali je niko ne koristi. Mi imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u školi salu za fizičko, ali bi nam ovo dobrodošlo - rekao je Goran Dinić.

Novinarka je uputila pitanja Opštini Pantelej zbog čega sala nije bila završena ranije, jer je Dinić rekao da je napravljena zahvaljujući učešću opštine u projektu.

U toku je javna nabavka koju je raspisao Grad Niš, preko Sekretarijata za investicije, a odnosi se na završetak radova.

Radovi na popločavanju i asfaltiranju površina, nanošenju zaštitnog premaza, vodoinstalaterski radovi, hidranti i postavljanje električnih instalacija i alarmnog protivpožarnog sistema predmet su javne nabavke u okviru koje se prikupljaju ponude do 18. novembra. Kriterijum za izbor izvođača je, kako se navodi u dokumentaciji, najniža ponuđena cena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.