Bajaga i instruktori na „Overloudu“, najvećem rok festivalu na jugu

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga i instruktori na „Overloudu“, najvećem rok festivalu na jugu

VLADIČIN HAN  – Na tradicionalnom muzičkom festivalu „Overloud“ u Vladičinom Hanu  posetioci će  29. i 30. jula imati prilike da proprate nastupe poznatih kao i lokalnih bendova i di džejeva. Ni ove godine neće izostati moto skup.

Prvog dana održavanja najvećeg  rok festivala na jugu Srbije nastupiće, između ostalih  „Bjesovi“, S.K.A.„Eyesburn“„Impact“, „Bvana iz Lagune i Neznani ludaci“,  „Straigh Jackin“,  DJ Filthy Kid i dr. Tokom druge večeri >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << publiku će zabavčjati  „Bajaga i instruktori“ i „Beogradski tribute Bjelo dugme“ i lokalni bendovi.

„Svake godine nastojimo da poboljšamo festival zbog velike posećenosti mladih iz cele zemlje, pa je ove vraćen nastup Dj-eva i omogućen nešto duži boravak kampera, jer će kamp  će biti otvoren dva dana pre početka „Overlouda“. Za sve posetioce, boravak u kampu biće besplatan kao i karte za bazen na sportskom centru“, kaže Zoran Cvetković, predsednik organizacionog odbora.

U okviru festivala biće održan i moto skup, 30. jula. „Overloud“ svake godine poseti po nekoliko hilhada mladih ne samo sa juga Srbije već i iz Beograda, Novog Sada, Kraljeva, Kragujevca i drugih mesta.

Ljiljana Pavlović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.