Izvor: JužneVesti.com, 25.Jul.2023, 14:16

"Artan Lili" za vikend u Pirotu

"Pirotsko kulturno leto" ove godine obeležiće tri koncerta, a nakon Leksington benda u tom gradu nastupiće beogradski alternativni rok sastav Artan Lili. Njihov nastup zakazan je za subotu, 29. jul, od 21 sat, u dvorištu Istorijskog arhiva na "maloj sceni".

''Najbolje što znam'', ''Ako stanemo tu'', ''Srce'', ''Sajko'', ''Na mišiće'', ''D.E.P.R.A.'', ''Rokenrol posle rokenrola'' i ''Hardkor i pank'', pesme su koje će se krajem jula čuti u Pirotu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << karte za koncert su u prodaji.

Koštaju 500 dinara i mogu se kupiti u klubu Doma kulture svakog radnog dana od 8 do 13 sati, a na dan koncerta po istoj ceni prodavaće se na šalteru na "maloj sceni" od 19 sati do početka koncerta.

Za razliku od koncerta Leksington benda, koji je koštao oko 1,7 miliona dinara, cena po kojoj će beogradski bend nastupiti u Pirotu nije poznata jer nije raspisana javna nabavka i pregovarački postupak, već poziv za podnošenje ponuda.

Detalji koliko novca je iznosila ponuda za njihov koncert nisu objavljeni.

Artan Lili čine Romana Slačala, Marko Ajković, Ivan Skopulović i Bojan Slačala, sviraju od 2012. godine i do sada su objavili dva albuma i treći je u nastanku.

Podsetimo, do kraja leta koncert u Pirotu će održati i Ana Štajdohar, a cena njenog nastupa je poznata i iznosiće 375.000 dinara. Karte za taj koncert još nisu u prodaji.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.