Arsić smenio Gacu

Izvor: JUGpress.com, 08.Dec.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsić smenio Gacu

MEDVEDJA

Predsednik opštine Medvedja Nebojša Arsić smenio je danas svog pomoćnika Radomora Radovanovića -Gacu.

Ova smena s eočekivala već neko vreme , koliko traje pravi mali prikriveni rat izmedju Arsića i Radomirovića.

Radomirović, inače nekadašnji komandir policije u Medvedji, je jedan od osnivača SNS u Medvedji a Arsić je upravo kao kadar te stranke, u koju je došao iz G17 plus, postao predsednik opštine Medvedja.

Dobri poznavaoci prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Medvedji kažu da ova smena , koja je obrazložena mišljenjem upravne inspekcije da Radomirović, inače penzioner, ne može da bude angažovan i isplaćivan u loklnoj vlasti kao do sada, može da izazove niz vrlo zanimljivih dogadjaja , koje je Gaca otvoreno najavljivao.

Zbog prelaska na mesto pomoćnika predsednika opštine Radomirović je dao ostavku na odborničko mesto u lokalnoj skupštini.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.