Apel lekarima i medicinskim radnicima

Izvor: KMnovine.com, 16.Jul.2020, 14:22

Apel lekarima i medicinskim radnicima

Poštovani lekari i medicinski radnici, hvala vam na pomoći koju nam pružate tokom ovog teškog perioda i za vas i za nas.


   
Foto: Ilustracija    
Piše: Predrag Jakšić



Primećujem da se sve češće iz vaših redova čuju glasovi kako treba obustaviti proteste i druge skupove dok opasnost od virusa ne prođe, a da će posle biti vremena da se borimo za sve što želimo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << />Imam jednu molbu. Ukoliko ste zaista iskreni u vašim namerama i verujete da činite dobro time što apelujete na nezadovoljan narod da obustavi proteste, izdajte jedno zajedničko saopšetenje u ime lekara i medicinskih radnika.

Zatražite od Predsednika Republike Srbije da prekine razgovore o Kosovu i Metohiji dok ne prođe opasnost od virusa, jer će kada sve to prođe biti dovoljno vremena za pregovore, ionako se pregovara godinama pa mesec-dva-tri neće ništa značiti.

Ukoliko ne želite da izdate ovakvo saopštenje u ime vaše struke, ili pak u vaše lično ime, onda smatram i siguran sam ni da drugi vaši apeli nisu iskreni ni dobronamerni.

FB nalog Predraga Jakšića



PROČITAJTE JOŠ:
Ostatak dobrog dela - KM NovineOstatak dobrog dela Predsednik je izjavio da će po njegovom predlogu Srbija sačuvati „dobar deo" našeg naroda na Kosovu. Ako odbacimo mogućnost da je ovakav izbor reči slučajan i nespretan, jer slučajno i nespretno ne može da priča predsednik jedne države (posebno ne u obraćanju preko televizije i u trenutku kada tobože traju nekakvi pregovori o tom konkrentnom pitanju), možemo da uradimo analizu značenja ovih njegovih reči.

PROČITAJTE JOŠ:
Predrag Jakšić: Referendum - koji metar zemlje da izaberemo? - KM NovinePredrag Jakšić: Referendum - koji metar zemlje da izaberemo? Kaže lik kako bi i i metar zemlje na Kosovu za Srbiju bio dobitak, a to je otprilike kao kada biste rekli da je i kap krvi vašeg detata koje vam otimaju za vas dobitak.

PROČITAJTE JOŠ:
Predrag Jakšić: Prihvatljivo dobro - KM NovineDigla se galama, da baš ne preteram, ne galama, više je u pitanju podignut glas, tu i tamo, zbog zagađenog vazduha. Maltene u čitavoj Srbiji zagađenje da ga možeš nožem seći. Zagađeno sve, ne može da se diše, da se gleda.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.