Anti-srbizam američkog okupatora mora da prestane - Hilu je mesto u zatvoru!

Izvor: KMnovine.com, 16.Apr.2024, 15:01

Anti-srbizam američkog okupatora mora da prestane - Hilu je mesto u zatvoru!

Anti-srbizam američkog okupatora mora da prestane - Hilu je mesto u zatvoru!

Kristoferu Hilu, zločincu koji se krije iza diplomatskog imuniteta američkom ambasadora, usledile su pretnje smrću nakon što je na novosadskom Filozofskom fakultetu otvoreno podržao promotera genocida nad Srbima koje je izvršila nacistička Hrvatska (NDH).



   
Kristofer Hil, čovek nacističkog kova koji učestvuje >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << i podržava svako zlo nad Srbima    


Pretnje smrću nisu opravdane ali gnev naroda prema Kristoferu Hilu koji već decenijama pruža snažnu podrškom terorizmu na tlu Srbije - jeste!


Kako se sećamo, Hil je u najgore vreme pružio podršku šiptarskim teroristima na Kosovu i Metohiji dok su ovi Srbe klali, proganjali, silovali, palili ih žive u improvizovanom krematorijumu Klečka.





Hil je odavno izašao iz okvira koji mu pruža diplomatski imunitet i pravila ponašanja ali nikada nije izašao iz nacističkog šinjela i čizmi koje je obukao prvog dana službe. Danas, u Srbiji koju su prvo razorili bombama u korist šiptarskih terorista i koljača, a zatim i ekonomski i politički dovodeći svoje ljude na vlast omogućivši im da ovu zemlju pljačkaju, on to slobodno može. Upravo takav nadmeni stav izaziva više nego opravdano ogorčenje srpskog naroda slično onome kakvim je bio ispunjen i Gavrilo Princip i čašću da odbrane dostojanstvo kakva je krasila svetlog viteza svetosavskog kova, Miloša Obilića.


Na društvenim mrežama pojavile su se pretnje smrću podlom američkom ambasadoru Kristoferu Hilu i profesoru Novosadskog univerziteta i pormoteru jasenovačkog genocida nad Srbima, Dinko Gruhonjiću, nakon Hilove provokativne posete Filozofskom fakultetu.


Vremena su druga, Amerika je sve slabija ali njen sistem nanošenja zla ispunjenog bolesnim satanskim užitkom, još uvek ima dovoljno snage da pokorene zemlje, poput Vučićeve Srbije, dodatno unište. Kada u vrhu države imate veleizdajnike sa podrškom upravo takvom okuaptoru i neokolinijalnom upraviku poput kriminalnog američkog ambasadora, ubistvom se ne rešava ništa. 


Ali čak i ne samo zbog toga već ni diplomatskog psa Hila, ni neonacističko-ustaške gamadi poput Dinka Gruhonjića, ne bi smela da stigne smrtna kazna. Oni ne zaslužuju laganu smrt. Nad njima mora da se izvrši zakonska kazna koja će im odrediti doživotnu i tešku robiju sa nadom u osvešćivanje i na koncu pokajanje kojim će umilostiviti Boga da im da oprost kako ne bi skončali u paklu za večnost, kako se sada trude da se dogodi. 



Kako prenosi portal vojvođanskih separatista "Autonomija" iz Novog Sada, na društvenim mrežama piše „Metak za obojicu“ i „Glogov kolac za obojicu“. Sigurno da piše jer Srbi nikada nisu bili naklonjeni terorizmu ma koje vrste a tek ne one koju ova dvojica promovišu i usled nemogućnosti da zločin spreče, dopuste sebi da to prokomentarišu na internetu što je suštinski apsolutno bezazleni ipad. naročito ako ga uporedim osa ukupnim zlom koje se ovde promoviše i podstiče.


Pravdajući otvoreno provociranje srpskog naroda od strane pripadnika ekstremne nacističke struje, Krisotfera Hila, Filozofski fakultet je saopštio da je on posetio taj fakultet i Odsek za medijske studije, gde je razgovarao sa dekanom Ivanom Živančević Sekeruš i prodekanom za međunarodnu saradnju Zoranom Paunovićem, nakon čega je obišao multimedijalni TV studio, koji je izgrađen uz pomoć Ambasade SAD. Međutim, javnost je mogla da vidi jedino podršku promoteru ustaškog genocida nad Srbima, Dinku Gruhonjiću, zarad koje je čitav medijski orkestar i doveden. Opravdanja kojima se želi dalje poniziti i ismevati srpski narod, ne mogu da sakriju zločinačku prirodu nelegalnih aktivnosti nacističkih jurišnika i zagovornika zločina nad Srbima.


Serijski ubica Srba Američki ambasador u Srbiji Kristofer Hil sa kako se pretpostavlja drugim mrziteljem Srba Dinkom (Sabahudinom) Gruhonjićem (Šakićem).

Da se ponadamo da smo ovim dotakli dno i da nema dalje.

Američki okupator i ustaše nam uče decu.

Nema dalje pic.twitter.com/7yRcx8vrpr
— GiorgioSanto (@GiorgioSanto9) April 15, 2024


Obratite pažnju na ponizno ponašanje Dinka gruhonjića poput kera kada mu gazda priđe.


Jedino je dobro znati i imati konkretne potvrde o tome da američka ambasada koristi diplomatski položaj da u potpunosti korumpira, okupira i osniva medijske kuće i novinare radi dalje promocije svog anti-srpskog interesa.


Tako saznajemo da je Fašingtonski ambasador Hil je na tom fakultetu, na kome su podržali ukupne medijske resurse, sada dao i intervju za studentski sajt „Univerzitetski odjek“, čije je formiranje takođe pomogla ambasada SAD.



   
Identičan podanički položaj pokazao je i direktor takođe američkim novcem osnovane medijske kompanije "Njuzmaks Adria" Slobodan Georgiev i to prema onima koje, navodno, kritikuje. Navika je nezgodna stvar.     




Ranije je Studentski parlament Filozofskog fakulteta podneo Etičkoj komisiji fakulteta prijavu protiv njihovog profesora Gruhonjića zbog govora mržnje za koji tvrdi da je gotovo uobičajen.


Agencije i novinari (ko li ih finasira, šta mislite?) prenose da je Gruhonjić optužen za govor mržnje na osnovu "izmontiranog video snimka"(!) sa tribine u Dubrovniku od pre godinu dana, gde je "navodno"(?!) veličao ratnog zločinca iz Drugog svetskog rata (Dinka Šakića). Nakon oštre reakcije javnosti Gruhonjić je ovo kukavički demantovao te je angažovana čitava kvazi-novinarska bulumenta u Srbiji ne bi li ga poplašenog odbranila.


Pokušavajući da se izvuče Gruhonjić je "podsetio da je celu svoju novinarsku i profesorsku karijeru proveo kao dosledni borac protiv nacionalizma i protiv veličanja politike ratnih zločina u regionu". Stvari ipak stoje malo drugačije. Gruhonjić se borio samo protiv onoga što je on, kao dokazana ustaška kuja, smatrao "srpskim nacionalizmom" a što predstavlja legitimnu odbranu srpskih interesa i naroda od koljača, naročito ustaških, koje eto - otvoreno promoviše u javnosti!


Ustašvo Dinka Gruhonjića i Nacističko-teroristički kurs Kristofera Hila moraju da budu kažnjeni. I biće. Za njih lično najbolje je da se to desi za njihova života jer kasnije ispravke neće biti jer tamo gde će se naći sa zlikovcima koje veličaju, biće suviše "usijano" da bi se vadilo ugljevlje u koje bi, po onome kako su do sada činili, mogli vrlo lako da budu pretvoreni. Možda su to Amerikanci olako shvatili banalizacijom kroz filmove i čestom replikom glumaca pred scenu smrti "vidimo se u paklu" ali ispostaviće se da će ih takva propaganda i služenje vrhovnom zlu, najskuplje koštati.
 * * *




Zbog cenzure i blokiranja svih medija i alternativnih pogleda, pratite naš Telegram kanal



KM novine su jedini nezavisni srpski medij sa Kosova i Metohije koji se oslanja isključivo na podršku svojih čitalaca zbog čega je naš dalji rad ozbiljno ugrožen 


Pomozite nam da opstanemo i unapredimo izveštavanje 








 




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram




Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2024 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.