Albanci iz Tuzi (CG) napadali lovce: Ovo je naša zemlja, ovde više nema šta da tražite!

Izvor: KMnovine.com, 25.Avg.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci iz Tuzi (CG) napadali lovce: ''Ovo je naša zemlja, ovde više nema šta da tražite!''

Prema informacijama crnogorske "Borbe", lovci su se više puta žalili da imaju probleme prilikom obavljanja zakonitog lova u lovištu, “Podgorica III”, koje zahvata novoformiranu opštinu Tuzi.


   
Foto: Ilustracija    


















Dvojica lovaca iz Podgorice, Dragan Ostojić i Marko Aćimić, pre nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << dana, doživeli su neprijatnost na području Tuzi, kada su ih dve osobe oterale uz povike “Ovo je naša zemlja, samo nam pravite štetu, i ne dolazite više ovamo”, saznaje "Borba".

Ostojić i Aćimić su, piše ovaj portal, sve to uredno prijavili Lovačkoj organizaciji, a o svemu će biti obaveštena i policija.

Ovo nije prvi incident koji se dešava na području Tuzi, ali su nadležni prikrivali sve te događaje.
Kako prenosi ovaj medij, Lovačkoj organizaciji se 18. avgusta obratio Dragan Ostojić koji je bio u lovu sa Markom Aćimićem, u selu Sukuruć i da su tom prilikom doživeli maltretiranje. Prišla su im dva lica, jedan se predstavio kao Roko Camaj i naredili su im da napuste lovište jer to je “njihova zemlja” i kazali da im “prave štetu”.

Ostojić i Aćimić su izbegli dalje neprijatnosti i napustili su tu teritoriju.

Lovačka organizacija Podgorice gazduje lovištima i na području Tuzi.

Osim maltretiranja kojem su lovci izloženi na području Tuzi, u više navrata su nepoznata lica sa tog područja lovcima nanosila štetu i na samim vozilima, kako i na vozilima lovočuvara i upravnika lovišta.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Miodrag_Zarković #Aleksandar #Vučić #Spin #Propaganda #Slobodagovora #Govormržnje

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.