„Ako ženama date priliku, celo društvo ima koristi“

Izvor: juGmedia, 08.Okt.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ako ženama date priliku, celo društvo ima koristi“

NIŠ – U prostorijama kulturno-edukativnog kolektiva „Zadrugarice“ danas je održana konferencija za novinare povodom dolaska ambasadorke iz Australije Džulije Fini.

Ova poseta ambasadorke je posvećena upoznavanju sa realizatorkama i korisnicima projekta CooperaDiva „Podrška malim ženskim poslovnim inicijativama“ kao i upoznavanje sa dosadašnjim rezultatima i budućim planiranim aktivnostima. Ovaj projekat podržala je i Ambasada Australije pa je dosadašnje rezultate i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << dalje planove predstavila predsednica udruženja Hristina Piskulidis.

„Prava deteta, ekonomsko osnaživanje žena i podrška osetljivim grupama su kategorije koje ćemo uvek pomagati. Osnaživanjem žena u ekonomskom smislu pomažete da one same sebi ali i društvu i porodici pomognu. Ako ženama date priliku celo društvo ima koristi, rekla je ambasadorka i naglasila da je u zemlji iz koje dolazi žensko preduzetništvo veoma razvijeno.

Korisnice projekta su u kratkim predstavljanjima predstavile su sebe i svoje poslovne inicijative u neformalnom druženju.

(Kraj)MAR

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.