Izvor: JUGpress.com, 25.Sep.2023, 21:54

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Bujanovcu 28. septembra

BUJANOVAC

Crveni krst Bujanovac u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi iz Niša, dana 28. septembra 2023.godine, organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija DDK će biti organizovana u prostorijama  Doma kulture u Bujanovcu u periodu od 09:00 do 15:00 časova.

Dobrovoljnim  davanjem krvi nastavljamo da brinemo za građane kojima je ona neophodna radi lečenja ili izlečenja, a time pružamo i podršku sistemu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zdravstvene zaštite, poručuju iz bujanovačkog Crvenog krsta.

Prikupljanje krvi  se odvija prema planiranom rasporedu jer su krv i komponente stalno potrebne pacijentima.

Transfuzijsko lečenje mora biti kontinuirano i sigurno, i svi koji su zdravi i mogu i žele da daju krv ne treba ni na koji način to da odlažu, navode. (kraj) CK/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak

Izvor: OkRadio.rs, 26.Sep.2023, 09:59

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da se odazovu pozivu i pokažu humanost na delu. Akciju dobrovoljnog davanja krvi  organizuje Crveni krst Vranje, dana 28.09.2023. godine (ČETVRTAK) od 10 do 14 časova u sali Galerije Narodnog univerziteta u Vranju ( ulaz kod biblioteke).    

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.