Akcija čišćenja pirotskog Keja 16. septembra

Izvor: JužneVesti.com, 14.Sep.2023, 08:56

Akcija čišćenja pirotskog Keja 16. septembra

U subotu, 16. septembra, od 9 sati, u Pirotu će se organizovati akcija čišćenja keja i farbanja klupica, a kako kažu u Gradskoj upravi, učestvovaće učenici i nastavnici srednjih škola, udruženja građana, kao i odbornici i zaposleni u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima.

Akcija "Očistimo Kej" deo je jedne od najvećih ekoloških kampanja u sveru, "Očistimo svet" i održava se svake godine trećeg vikenda u septembru.

Želimo da svojim primerom damo doprinos >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << podizanju ekološke svesti naših građana i popravljamo stanje životne sredine oko sebe - kažu iz Savet za zdravlje grada Pirota.

U akciji se planira farbanje klupa i čišćenje zelenih površina od Velikog mosta do završetka Keja prema Poljskoj Ržani.

Okupljanjem svih učesnika je kod Ljubavnog mosta sa pazarske strane.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.