Znali su tačno kada je Radoičić prešao Jarinje

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Znali su tačno kada je Radoičić prešao Jarinje"

Beograd -- Predsednik Alekandar Vučić izjavio je da srpsko specijalno Tužilaštvo za orgnaizovani kriminal od prištinskog nije dobilo ništa u vezi sa Milanom Radoičićem.

Radoičića su pokušali da uhapse jutros.

Vučić je novinarima u Predsedništvu Srbije rekao da je bilo pokušaja hapšenja Milana Radoičića i da je Priština "pažljivo motrila" na njega.

"Znali su kada je tačno prešao prelaz na Jarinju i kada se pojavio u Kosovskoj Mitrovici. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Oni tačno znaju da se on nalazi na teritoriji Kosova i Metohije", rekao je Vučić.

On je kazao da "naše specijalno Tužilaštvo za organizovani kriminal" nije dobilo ništa po pitanju Milana Radoičića, već samo po pitanju Saše Jankovića, koji je ispitan.

"Mi ćemo tu saradnju da nastavimo, jer je za nas važno da otkrijemo stvarne ubice Olivera Ivanovića", rekao je Vučić. Kako su preneli mediji, specijalne jedinice ROSU su u okviru akcije u kojoj su uhapšena četvorica Srba pretresli i zgradu u kojoj živi Milan Radoičić, ali da on nije pronađen na toj lokaciji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je upozoravao na kretanje trupa na sever Kosova i dodao da postoji nekoliko razloga za akciju ROSU.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.