SRAMNO - ROSU PROVOCIRA SRBE! Uniformisani specijalci pokazuju DVOGLAVOG ORLA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 12:42

SRAMNO - ROSU PROVOCIRA SRBE! Uniformisani specijalci pokazuju DVOGLAVOG ORLA (FOTO)

Protest Srba s KiM nezadovoljnih odlukom Prištine o zameni registarskih tablica sa srpskim oznakama i raspoređivanjem specijalnih snaga policije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak ušao je u sedmi dan!

Noć na administrativnim prelazima, koji su već danima blokirani kamionima i teškim mašinama, protekla je mirno, ali je situacija i dalje napeta.

Dva aviona tipa "orao" proletela su jutros iznad Jarinja u dva kruga što je izazvalo veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radost građana koji mirno protestuju zbog poslednje provokacije Prištine.

Nekih pola sata pre srpskih letelica prostor na kojem su raspoređeni specijalci policije i okupljeni Srbi nadletao je helikopter Kfora.

Nekoliko aviona Vojske Srbije juče je takođe u više navrata nadletalo Jarinje i Brnjak, a pojavila se i nepovrđena informacija da je kolona tenkova krenula iz Raške ka administrativnim prelazima.

Rano jutros primećena je kolona vozila policije lažne države koja je prema informacijama medija sa KiM prošla kroz Zubin Potok na putu za Brnjak. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije albanskih specijalaca koji provociraju okupljene Srbe pokazivanjem dvoglavom orla koji simboliše takozvanu veliku Albaniju.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Brnjak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

AVIONI OPET NADLETALI JARINJE Dva "orla" pravila krugove iznad prelaza, pre njih podigao se i helikopter KFOR-a

Izvor: Blic, 26.Sep.2021

Dva borbena aviona Vojske Srbije tipa "orao" nadletala su jutros administrativni prelaz Jarinje, gde sedmi dan traje miran protest nezadovoljnih građana srpske nacionalnosti. Avioni su napravili dva kruga iznad Jarinja, a letelice Vojske Srbije i juče su nadletale ovaj prelaz.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.