Put od Jarinja prema Rudnici i dalje blokiran

Izvor: Studio B, 18.Feb.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Put od Jarinja prema Rudnici i dalje blokiran

Putni pravac od Jarinja prema Rudnici i dalje je blokiran i saobraćaj se odvija alternativnim putevima, iako su pripadnici Kfora noćas pomerili deo blokade koju su postavili Srbi.

Kako su agenciji Beta rekli srpski izvori iz Leposavića, pripadnici Kfora noćas su pomerili drveće s puta kako bi navodno očistili sneg, ali su pored saobraćajnice ostali šator i kontejner a put je i dalje blokiran. Saobraćaj se odvija otežano alternativnim putevima, redukovan je autobuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prevoz ka centralnoj Srbiji dok se prema Kraljevu najčešće putuje vozom koji saobraća dva puta dnevno.

Barikade su na putu i od administrativnog prelaza Brnjak ka Ribariću i saobraćaj se odvija alternativnim putem, rekao je agenciji Beta predsednik Skupštine opštine Zubin Potok Stevan Božović.

"Juče je oslobođena jedna kolovozna traka na tom delu puta kako bi nadležni u Kforu obavili razgovor sa pripadnicima MUP-a Srbije i put je onda ponovo blokiran", kazao je on.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.