Pucnjava kod Jarinja, odjekivale eksplozije kod Zvečana

Izvor: B92, 10.Dec.2022, 20:30

Pucnjava kod Jarinja, odjekivale eksplozije kod Zvečana

Pre petnaestak minuta, nadomak Zubinog Potoka, u selu Stuoce, nadomak Gazivoda, čula se pucnjava koja je trajala petnaestak minuta.

Dve detonacije čule su se u Zvečanu, javlja dopisnik Novosti koji se nalazi na licu mesta.

Pripadnici ROSU blokirali su putna dva mesta idući ka administrativnom prelazu Jarinje.

Podsetimo, pripadnici Kurtijeve Kosovske policije uhapsili su danas na administrativnom prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Jarinje Dejana Pantića bivšeg pripadnika Kosovske policije koji je 5. novembra zajedno sa svojim kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Petr Petković.

"Dejan je sa suprugom danas u prepodnevnim satima otišao u Rašku da obavi privatne obaveze, normalno prešao prelaz i u povratku su mu Kurtijevi policajci stavili lisice na ruke i odveli ga prema poslednjim informacijama u bazu kosovske policije u blizini prelaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pucnjava kod Zubinog Potoka! Rafal trajao 15 minuta, Srbi uznemireni

Izvor: 24sedam.rs, 10.Dec.2022

Pre petnaestak minuta, nadomak Zubinog Potoka, u selu Stuoce, nadomak Gazivoda, čula se pucnjava

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.