Oficiri Kfora pregovaraju o snabdevanju

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oficiri Kfora pregovaraju o snabdevanju

Pripadnici Kfora sa Jarinja razgovarali su sa predsednikom opštine Leposavić Brankom Ninićem o mogućnostima za snabdevanje svoje baze.

Vojnici Kfora, koji se nalaze u bazi iznad administrativnog prelaza Jarinje razgovarali su danas sa predsednikom opštine Leposavić Brankom Ninićem o mogućnostima za snabdevanje svoje baze. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Redžepi: Priština planira akcije na severu

Kosovo: Sastanak Srba sa Kforom i Euleksom

Ninić je kazao da su dva oficira američkog kontingenta Kfora došla, nešto oko 11 sati, došla do barikade na putu ka Jarinju i tražila da razgovaraju sa građanima o mogućnostima za snabdevanje baze.

Na tom mestu se zatekao i Ninić, koji je preneo oficirima, kako je rekao, da se danas u Zvečanu održava koordinacioni sastanak sa predstavnicima međunarodnih misija na kojem će biti reči o mogućnosti slobode kretanja transportima Kfor za snabdevanje svojih jedinica, kao i rotaciju.

Ninić je američkim oficirima preneo stav predsednika opština sa severa Kosova da se Kforu omogući sloboda kretanja za potrebe snabdevanja jedinica, kao i rotacije vojnika.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.