Izvor: RTS, 09.Dec.2021, 15:39

Na KiM uhapšena još jedna osoba osumnjičena za ratne zločine

Policija na KiM po nalogu pravosuđa uhapsila je osobu D.A. zbog sumnje da je počinila krivično delo "ratni zločin protiv civilnog stanovništva", saopšteno je iz specijalnog tužilaštva u Prištini.
Navodi se da će specijalno tužilaštvo u zakonskim rokovima protiv osumnjičenog podneti zahtev za određivanje pritvora.
U saopštenju se ne navodi nacionalnost uhapšene osobe, dok policija u svom izveštaju precizira da se radi o državljaninu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srbije uhapšenom na Jarinju.
"Dana 8. decembra 2021. godine, na osnovu naredbe suda, uhapšen je državljanin Srbije zbog sumnje da je umešan u krivično delo ratni zločin protiv civilnog stanovništva. Odlukom tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje", navodi se u izveštaju policije.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.