Kfor uklonio barikadu od drveća

Izvor: RTS, 18.Feb.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kfor uklonio barikadu od drveća

Pripadnici Kfora sinoć su u međuzoni, sklonili barikadu od drveća, koja je onemogućavala saobraćaj iz centralne Srbije preko prelaza Jarinje na Kosovo.

Kfor je sinoć u međuzoni, na teritoriji svoje nadležnosti, sklonio barikadu od drveća, koja je onemogućavala saobraćaj iz centralne Srbije preko prelaza Jarinje na Kosovo.

Barikadu koja je bila postavljena na magistralnom putu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Raška Leposavić, u međuzoni, Kfor je sinoć odgurao na deo koji pripada centralnoj Srbiji.

Vojnici su prepreke od drva gurnuli da bi, kako je objašnjeno, očistili sneg u međuzoni, i sada se prepreka na putu nalazi na delu teritorije u nadležnosti centralne Srbije.

Migistralni put Raška-Leposavić i dalje je u prekidu, i saobraćaj se otežano odvija preko alternativnih putnih pravaca, javlja Tanjug.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KFOR uklonio barikadu kod Leposavića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Feb.2012

KFOR je uklonio barikadu od drveća kod administrativnog prelaza Jarinje, koja je bila postavljena u međuzoni, na magistralnom putu Raška - Leposavić, javljaju beogradski mediji...Vojnici su barikadu odgurali na deo koji pripada centralnoj Srbiji, kako bi, kako je objašnjeno, očistili sneg u međuzoni...Barikada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.