KURTI POSLAO SPECIJALCE NA JARINJE: Pripremaju se barikade kod Rudara

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2022, 18:20

KURTI POSLAO SPECIJALCE NA JARINJE: Pripremaju se barikade kod Rudara

Aljbin Kurti je na Jarinje poslao specijalce sa automatskim puškama!

Ispred novoformirane baze interventne pogranične jedinice tzv. kosovske policije nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje raspoređeno je više pripadnika ove jedinice sa automatskim naoružanjem kao i sa kompletnom opremom (šlemovi, panciri).

Inače, prema nezvaničnim informacijama, pripremaju se barikade kod krsta u mestu Rudare, na regionalnom putu Priština-Leposavić, nedaleko od Zvečana.
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kurti na Jarinje poslao specijalce? Nove pretnje sa KiM

Izvor: B92, 31.Jul.2022

Aljbin Kurti je na Jarinje poslao specijalce sa automatskim puškama, prenose mediji...Ispred novoformirane baze interventne pogranične jedinice tzv. kosovske policije nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje raspoređeno je više pripadnika ove jedinice sa automatskim naoružanjem kao i sa kompletnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.