Jarinje u blokadi: Pokušana pljačka, pucali na graničnu policiju

Izvor: Vesti-online.com, 17.Maj.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jarinje u blokadi: Pokušana pljačka, pucali na graničnu policiju

Integrisani prelaz Jarinje, u blizini Leposavića, zatvoren je nakon što je pokušana pljačka vozila firme Henderson, koje je prevozilo novac, a počinioci su otvorili paljbu na pripadnike granične policije, prenosi portal Kossev, navodeći da u pucnjavi nije bilo povređenih.

Pljačka nije uspela, a za sada se sumnja da je pucano iz belog vozila marke "krajsler". Zastoj u saobraćaju nastao je zbog uviđaja i primene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << operativnog plana.

Policijske jedinice regiona Sever su na putu ka Jarinju, što je za Kos sev potvrdio komandir kosovske policije za region Sever Besim Hoti.

Hoti je apelovao na građane da budu strpljivi, dodajući da će saobracjaj u najbržoj mogućoj meri biti vraćen u normalu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.