Direktor Uprave carina tokom noći obišao punktove ka KiM

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2022, 10:16

Direktor Uprave carina tokom noći obišao punktove ka KiM

Carinski službenici ostali su sinoć na administrativnim puktovima Brnjački most i Rudnica/Jarinje, uprkos tenzijama, izazvanim najnovijim odlukama političara u Prištini.

Tokom neizvesne noći, obišao ih je direktor Uprave carina Branko Radujko i tom prilikom su ga, zajedno sa pripadnicima granične policije, detaljno informisali o situaciji na i oko punktova, u vezi sa blokadom kretanja robe i putnika kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i sa problemima u kretanju samih službenika koji stanuju u naseljima na severu KiM.

Direktor Radujko je pohvalio posvećenost i profesionalizam svih službenika na punktovima, istakao značaj bezbednosti svakog od njih i izneo uverenje da će jasan stav predsednika i Vlade i njihove intezivne diplomatske aktivnosti dovesti do smirivanja tenzija i ponovnog uspostavljanja prometa roba i putnika.

Ovo je ujedno bila i prva poseta direktora Uprave carina ovim punktovima od njihovog formiranja, a u pratnji direktora bio je Goran Nikić, stručni konsultant direktora.
Pogledaj vesti o: Branko Radujko

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.