Izvor: Blic, 10.Dec.2022, 16:07

BARIKADE KOD ZVEČANA I LEPOSAVIĆA Tenzije na severu Kosova zbog hapšenja Srbina na Jarinju (FOTO)

Na Jarinju je jutros uhapšen policajac Dejan Pantić (56) iz Kosovske Mitrovice, Srbin koji je bio integrisani pripadnik Kosovske policije. U znak protesta, i kako bi sprečili da on bude odveden u Prištinu, Srbi sa severa Kosova počeli su da se okupljaju i postavljaju barikade, piše "Kosovo online".
Pogledaj vesti o: Jarinje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sirene u severnoj Mitrovici, Srbi blokiraju puteve

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Dec.2022

U selu Rudare, postavljene su, blizu metalnog krsta, nove barikade koje čini i nekoliko kamiona teške mehanizacije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbi postavljaju barikade kod Zvečana i Leposavića

Izvor: Radio 021, 10.Dec.2022

Srbi sa severa Kosova okupljaju se i postavljaju barikade kako ne bi dozvolili da Srbin, koji je bio pripadnik kosovske policije, bude odveden u Prištinu zbog optužbe za napad.

Nastavak na Radio 021...

Ministar unutrašnjih poslova Kosova: Uhapšeni Srbin organizovao napad na prostorije CIK

Izvor: Blic, 10.Dec.2022

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja saopštio je da je na administrativnom prelazu Jarinje danas uhapšen integrisani pripadnik Kosovske policije Dejan Pantić, pod sumnom da je, kako je naveo "organizovao teroristički napad na prostorije CIK na severu Kosova".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.