Započelo premeštanje starih aviona iz kruga Aerodroma „Nikola Tesla“ u Muzej vazduhoplovstva

Izvor: TangoSix.rs, 17.Mar.2017, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Započelo premeštanje starih aviona iz kruga Aerodroma „Nikola Tesla“ u Muzej vazduhoplovstva

Kako Tango Six saznaje, premeštanje aviona iz kruga Aerodroma „Nikola Tesla“ nastavljeno je u toku prethodne nedelje i planira se da će sve letelice uskoro fizički preći unutar prostora Muzeja vazduhoplovstva.
Kako smo izvestili u februaru prošle godine, DC-3, Lisunov Li-2, Konver i najverovatnije AN-2 više neće biti na „Tesli“.
Kako saznajemo, akcija premeštanja započela je u septembru 2016. pomeranjem prvog aviona. Sa DC-3 skinuta su krila radi njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << lakšeg prolaska kroz kapiju Jat Tehnike ali je celokupan proces pauziran zbog zimske sezone. Prošle nedelje proces je nastavljen zahvaljujući zaposlenima Jat Tehnike i očekuje se da će DC-3 prvi stići u Muzej.
Procedura premeštanja aviona obuhvata mnogo više od njihovog prevoza. Entuzijazam zaposlenih Jat Tehnike i Muzeja vazduhoplovstva ključan / Foto: Dušan Atlagić, Tango Six Premeštanje Konvera trebalo je da bude obavljeno danas ali je odloženo za par dana iz administrativnih razloga.
Pored navedenih, Boing 727 koji se nalazi iza najvećeg hangara Jat Tehnike će takođe biti prebačen u Muzej vazduhoplovstva koji je prošle nedelje promenio vlasničku strukturu.
   
Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu. * indicates required
Email Address  *


First Name  *


Last Name  *


Occupation

Company





   
   

   

   




The post Započelo premeštanje starih aviona iz kruga Aerodroma „Nikola Tesla“ u Muzej vazduhoplovstva appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.