Vukašinović: Jatovi avioni poleću na vreme prvi put nakon tri godine

Izvor: Blic, 02.Jun.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašinović: Jatovi avioni poleću na vreme prvi put nakon tri godine

Svi redovni letovi nacionalne aviokompanije Srbije realizovani su danas i u prethodna dva dana bez odlaganja, što je prvi put nakon tri godine, rekao je v.d. generalnog direktora "Jat ervejza“ Velibor Vukašinović.

Prema njegovim rečima, novi menadžment Jata želi da izmeni dosadašnju praksu čestog otkazivanja i odlaganja letova.

Vukašinović je kazao da će danas u redovan saobraćaj biti uključen Jatov avion boing 737, koji je bio na redovnim pregledima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i radovima.

Što se tiče nabavke novih aviona za Jat, on je rekao su pri kraju završni pregovori za dobijanje na lizing dva "erbasa" od "Adrije ervejz“.

U biznis planu Jata za ovu godinu planirana je nabavka na lizing ukupno četiri "erbasa" i dva manja ATR aviona.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle 3 godine Jat više ne kasni

Izvor: B92, 02.Jun.2013

Beograd -- Svi redovni letovi nacionalne aviokompanije Srbije realizovani su danas i u prethodna dva dana bez odlaganja...To je prvi put nakon tri godine, rekao je Tanjugu v.d. generalnog direktora "Jat ervejza" Velibor Vukašinović...Prema njegovim rečima, novi menadžment Jata želi da izmeni dosadašnju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.