Izvor: S media, 03.Maj.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašinović: Jat je vruć krompir

Vukašinović koga je vlada u utorak imenovala na dužnost direktora Jata rekao je za "Blic" da je svestan da je preuzeo "vruć kropir", ali da je odgovornost preuzeo jer u Vladi postoji jasna rešenost da se problem "Jata" reši.

"Važno je da na "Jat" nije stvljen katanac. Moj zadatak će biti da osposobimo flotu da ostvari biznis plan za 2013. godinu koji je usvojen" , rekao je Vukašinović.

Taj plan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << podrazumeva obnavljanje flote, objasnio je on, napominjući da se još ne zna kada će četiri "Erbasova" aviona koji se uzimaju na lizing ući u saobraćaj. "Još nisam imao uvid u plan uvođenja novih aviona u flotu Jata. Nisam ga dobio, ali će to biti prva stvar koju ću uraditi narednih dana", najavio je direktor Jata.

O potencijalnom partnerstvu sa avio-kompanijom "Etihad" iz Abu Dabija rekao je oni sada gledaju kakve su perpsketive njihovog strateškog povezivanja sa nama posle čega će tek uslediti razgovori o tome šta njima odgovara, a šta nama.

"Tome zasad ne bih posvećivao mnogo pažnje, to će ići svojimi tokom, a za nas je mnogo važnije da sezonu pred nama završimo što uspešnije", rekao je Vukašinović.

Izvor: Tanjug foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.