Vlada će staviti  Jat ervejz na noge

Izvor: S media, 15.Okt.2009, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada će staviti "Jat ervejz" na noge

Vlada Srbije ima jasan stav da nacionalnog avioprevoznika "Jat ervejz' stavi na noge" izjavio ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

Mrkonjić je u Vladi Srbije posle parafiranja Bilateralnog Sporazuma o vazdušnom saobraćaju izmedju Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata kazao da je vlada za osnaživanje "Jat ervejza" dala rok od šest meseci do godinu dana.

"To znači da ćemo sa svima koji budu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zainteresovani za strateško partnerstvo ili privatizaciju tog preduzeća razgovarati", rekao je on i dodao da će razgovori početi već danas, ali nije precizirao i sa kim.

Predstavnici direkcije za Civilno vazduhoplovstvo AEU nisu izrazili jasne planove za eventualno ulaganje ili privatizaciju "Jat ervejza" objasnivši da se o takvim mogućnostima moraju dogovoriti konkretni investitori i vlada, kao i da se takve odluke ne donose na brzinu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.