Veći broj radnika Jata prebačen u sektor prodaje

Izvor: S media, 17.Maj.2010, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veći broj radnika Jata prebačen u sektor prodaje

Kompanija Jat ervejz saopštila je danas da će deo zaposlenih u tom nacionalnom avioprevozniku biti prebačen u sektor usluga.

Nova sistematizacija radnih mesta u Jatu, kako se navodi, trebalo bi da obezbedi bolju prodaju karata i povećanje broja putnika.

Direktorka Direkcije za ljudske resurse Jata Dragana Zrelec je istakla da će zaposlenima koji prelaze na nova radna mesta biti omogućeni "svi preduslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da poboljšaju svoj učinak i time doprinesu povećanju zarade preduzeća". Ona nije navela koliko radnika je dobilo rešenja o prelasku u sektor usluga.

Plan reogranizacije Jata počeo je da se primenjuje u oktobru prošle godine i do sada je broj zaposlenih u toj kompaniji smanjen sa 1.800 na oko 1.200, pre svega dobrovoljnim raskidom radnog odnosa.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.