Ugovor crnogorskih ugostitelja sa „Jatom”

Izvor: Blic, 17.Apr.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugovor crnogorskih ugostitelja sa „Jatom”

Ugostiteljsko-turističko preduzeće (UTIP) Crna Gora i srpski turoperater „Jat erlift” potpisali su juče u Podgorici ugovor o saradnji.

Direktor prodaje UTIP-a Đorđe Brajović saopštio je da će, u saradnji sa „Jat erliftom”, to preduzeće organizovati turističke i poslovne ture do destinacija u Crnoj Gori, koje su zanimljive gostima iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << evropskih država i republika bivše Jugoslavije. Za početak, kako je kazao, srpski turoperater će stranim gostima ponuditi ture do Skadarskog jezera i manastira Ostrog.

- „Jat erlift” će nuditi biznismenima dolazak u Crnu Goru po povoljnijim cenama i smeštaj u tri hotela UTIP-a u Podgorici - rekao je Brajović.

Direktor „Jat erlifta” Mihailo Topić kazao je da će ta agencija osmisliti poseban brend, kojim će svojim klijentima približiti zanimljive destinacije u Crnoj Gori.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.