Tela poginulih preneta u Srbiju

Izvor: S media, 21.Jul.2009, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tela poginulih preneta u Srbiju

U Beograd su rano jutros iz Egipta avionima JAT-a preneta tela devetoro građana Srbije koji su 16. jula poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Luksora.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova, ispraćaju na aerodromu u Hurgadi prisustvovali su ambasador Srbije Dejan Vasiljević, konzul Mirko Tavčar, kao i predstavnici egipastkih vlasti.

U prisustvu predstavnika Ministarstva spoljnih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poslova Srbije, na beogradskom aerodromu, tela poginulih građana preuzeli su članovi njihovih porodica i rodbine.

Vozilima JKP Pogrebne usluge tela nastradalih građana, u dogovoru sa članovima porodica i rodbinom, prevezena su u mesta gde će biti sahranjeni.



Sahranjeni poginuli članovi porodice Jovicki


U prisustvu rodbine, prijatelja i gradjana Beočina i susednih mesta i predstavnika lokalne samouprave, danas je obavljena sahrana Zdenke (36), Stefana (12) i Katarine (8) Jovicki, koji su poginuli 16. jula u saobraćajnoj nesreći u Egiptu.

Posle komemoracije koja je održana u Skupštini opštine, sahrana je obavljena na lokalnom groblju u Beočinu, a poslednji se od svojih poginulih članova porodice oprostio otac i suprug Saša Jovicki (42) koji je preživeo ovu tešku nesreću u Egiptu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.