Prvi avion na liniji Beograd - Portorož

Izvor: S media, 15.Apr.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi avion na liniji Beograd - Portorož

Kompanija "Jat ervejz" je, u saradnji sa Turističkom organizacijom Portoroža, današnjim promotivnim letom otpočela redovan avionski saobraćaj izmedju Beograda i tog letovališta u Sloveniji.

Avioni nacionalnog avioprevoznika prevoziće putnike do slovenačkog primorja i nazad svakog četvrtka i nedelje, a cena povratne karte biće već od 59 evra, bez uračunatih taksi, saopšteno je iz "Jata".

Prvim letom u poznato slovenačko letovalište otputovali su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predstavnici beogradskih medija i nekoliko poznatih javnih ličnosti iz Beograda, a "Jat vesti", koje se svakodnevno emituju na nekoliko domaćih televizijskih i radio stanica, dva dana će biti emitovane uživo iz Portoroža.



"Veoma smo zadovoljni što smo, u saradnji sa Turističkom organizacijom Portoroža, uspeli da obezbedimo redovnu liniju 'Jat ervejza' izmedju Beograda i Portoroža i tako omogućimo našim putnicima da u predstojećoj letnjoj sezoni brzo i jednostavno stignu do ove atraktivne turističke destinacije"
, izjavio je Srdjan Radovanović, generalni direktor srpske kompanije.

Letnjim redom letenja "Jat ervejza", koji se primenjuje od 28. marta, predvidjeno je uvodjenje dve nove destinacije - Dubaija i Portoroža. Putnicima nacionalnog avioprevoznika od 1. aprila obezbedjeno je i besplatno zdravstveno osiguranje tokom boravka u zemljama Evropske unije.

Tokom marta 2010. godine, avionima "Jat ervejza" prevezeno je pet odsto više putnika nego u istom mesecu prošle godine, što je u skladu sa kontinuiranim trendom rasta broja putnika koji nacionalni avioprevoznik beleži od početka godine, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od danas avio linija Beograd – Portorož

Izvor: Capital.ba, 15.Apr.2010

BEOGRAD, Srpska aviokompanija Jat ervejz, u saradnji sa Turističkom organizacijom slovenačkog grada Portoroža, današnjim promotivnim letom otpočela je redovan avionski saobraćaj na liniji Beograd - Portorož. Avioni srpskog nacionalnog avioprevoznika prevoziće putnike do slovenačkog primorja...

Nastavak na Capital.ba...

Od danas avio linija Beograd-Portorož

Izvor: Blic, 16.Apr.2010, 00:10

Srpska aviokompanija "Jat ervejz", u saradnji sa Turističkom organizacijom slovenačkog grada Portoroža, današnjim promotivnim letom otpočela je redovan avionski saobraćaj na liniji Beograd - Portorož...Avioni srpskog nacionalnog avioprevoznika prevoziće putnike do slovenačkog primorja i nazad...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.