Prihod Jata veći osam odsto

Izvor: NaDlanu.com, 24.Feb.2012, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prihod Jata veći osam odsto

U prošlog godini Jat ervejz je ostvario osam odsto više prihoda nego u 2010. godini, izjavio je u petak izvršni direktor kompanije za prodaju i marketing Dragan Breneselović.

Na 34. Sajmu turizma u Beogradu, Breneselović je novinarima kazao da je prošle godine broj putnika koje je srpska nacionalna avio-kompanija prevezla bio veći za 17,5 odsto nego 2010. godine.Breneselović je dodao da je u prošloj godini Jat za oko 10 odsto povećao i iskorišćenje kabine što, kako je naglasio, "stručni deo smatra velikim uspehom.""Januar je sjajno krenuo i imali smo povećanje od osam odsto putnika u odnosu na januar 2011, a to podrazumeva i povećanje prihoda", kazao je on.On je najavio da će Jat ervejz uskoro ponuditi novu uslugu za one koji karte kupuju preko Interneta, i oni će iz svog doma moći da menjaju termine polazaka, što se do sada radilo preko agencija.BEOGRAD, 24. februara 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jat: Više prihoda, da li i profita?

Izvor: B92, 24.Feb.2012

Beograd -- Jat ervejz je u prošloj godini ostvario za osam odsto više prihoda nego u 2010, kaže izvršni direktor te kompanije za prodaju i marketing Dragan Breneselović...Breneselović je kazao da je prošle godine broj putnika koje je srpska nacionalna avio-kompanija prevezla bio veći za 17,5...

Nastavak na B92...

Turizam Nemačkoj doneo 280 mlrd. €

Izvor: B92, 24.Feb.2012

Beograd -- Turizam je, zajedno sa pratećim delatnostima, prošle godine Nemačkoj doneo prihod od 280 milijardi evra, kaže nemački ambasador Volfarm Mas...Na Sajmu turizma u Beogradu, na kome se Nemačka predstavlja prvi put, Mas naglasio da je turizam važna grana snažne nemačke privrede...Taj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.