Izvor: B92, 05.Okt.2009, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzroci iskliznuća "Jatovog" aviona

Beograd -- Kišnica, tragovi guma od prethodnih sletanja i opšte stanje piste mogući su uzroci jučerašnjeg iskliznuća aviona "Jat ervejza" u Istambulu.

"Jat ervejz" će, posle očitavanja podataka o parametrima leta i sprovođenja istrage, dati kompletan izveštaj i o tome obavestiti javnost, kaže se u saopštenju kompanije. Istovremeno, izvori bliski istrazi su rekli da piloti "Jatovog" aviona koji je iskliznuo pri sletanju na pistu u Istanbulu nisu bili pod uticajem alkohola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzrok nezgode

Izvor: RTV Pink, 05.Okt.2009

Kišnica na pisti mogući uzrok iskliznuća Jatovog aviona. . . Kišnica, tragovi guma od prethodnih sletanja i opšte stanje piste mogući su uzroci jučerašnjeg iskliznuća aviona Jat ervejza u Istanbulu, saopštila je danas ta aviokompanija. .

Nastavak na RTV Pink...

Posada Jatovog aviona nije bila pijana

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2009

BEOGRAD, 5. oktobra 2009. (Beta) - Piloti aviona Jat ervejza, koji je isklizno prilikom sletanja na pistu u Istanbulu, nisu bili pod uticajem alkohola, rečeno je u ponedeljak agenciji Beta u krugovima bliskim istrazi incidenta. Letačka posada je testirana nakon iskliznuća sa piste i utvrđeno je...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.