Pilot JAT-a na pola leta rekao putnicima da izađu jer mu se završila smena

Izvor: Njuz.net, 22.Mar.2012, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pilot JAT-a na pola leta rekao putnicima da izađu jer mu se završila smena

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Pilotu se završila smena u vazdušnom prostoru Austrije, nedaleko od Beča

BEOGRAD/FRANKFURT, 22. mart 2012, (Njuz) - Neimenovani pilot JAT-a izbacio je danas putnike iz aviona na liniji Frankfurt-Beograd zato što mu je istekla smena, a pilot koji je trebalo da ga zameni - nije se pojavio.
Kopilot koji je u spornom trenutku trebalo da preuzme smenu, nalazio se u toaletu iz kojeg, prema svedočenju putnika, nije hteo da izađe jer za njega nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ostala nijedna čuvena JATova čokoladna šljiva tokom doručka.
Pilot, kome je smena istekla negde iznad Austrije, došao je u putničku kabinu i saopštio putnicima da moraju da napuste avion jer kolega koji je trebalo da ga zameni – nije to učinio.
Putnici su, uz burno negodovanje, na kraju ipak izašli iz aviona, prizemljili se pedesetak kilometara od Beča i potom otišli na bečki aerodrom, gde su sačekali drugi JAT-ov let ka Beogradu.
Mnogi putnici su, kako nezvanično saznajemo, odlučili da po dolasku u Beograd podnesu tužbu protiv avioprevoznika zbog kašnjenja na važne poslovne sastanke i finansijske štete koja je proistekla iz toga.
Nenad Milosavljević
Miroslav Vujović
Inspiracija: Vozač GSP rekao putnicima da izađu, jer mu je gotova smena

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.