Otkazan Jatov let iz Tivta za Beograd

Izvor: Blic, 05.Sep.2012, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan Jatov let iz Tivta za Beograd

Let "Jat ervejza" od Tivta za Beograd, koji je bio zakazan u 12.50 sati, otkazan je iz tehničkih razloga, a putnici će biti preveženi drugim Jatovim letom, rečeno je Tanjugu u nacionalnoj aviokompaniji.

Let je bio planiran avionom "ATR", ali su putnici prebačeni na let Tivat-Beograd u 17.50 sati "Boingom 737", koji će na toj relaciji prevesti sve putnike.

Pojedini putnici su se žalili domaćim medijima da više od 40 ljudi ceo dan čeka na aerodromu u Tivtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bez hrane, vode, mesta za sedenje i slično, kao i da su neki od njih stari i bolesni.

Povezane vesti: U svim državama bivše SFRJ, osim u Hrvatskoj, upisano manje prvaka "Volstrit žurnal": Eštonova planira da se uključi u dijalog Kvar aviona „Jata“ preplašio košarkaše Ban Ki-mun pozvao Balkan da se okrene budućnosti Srbi u Crnoj Gori prevarili 16 firmi za 29.000 evra
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.