Nova stajališta na Kragujevačkom putu i kod „JAT Tehnike

Izvor: Studio B, 24.Dec.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova stajališta na Kragujevačkom putu i kod „JAT Tehnike"

Završena je izgradnja stajališta na Kragujevačkom putu u zoni raskrsnice sa Ulicom kragujevački put 7. deo, kod Vrčina. Vozila sa linije 408 koristiće stajališta od ponedeljka.

Autobuska stajališta izgrađena su u nišama, sa pešačkim prilazima, regulisana su odgovarajućom pratećom saobraćajnom signaliazcijom, uključujući i novoobeleženi pešački prelaz na toj deonici. To će rešiti dugogodišnji problem stanovnika dela naselja Vrčin koji će sada lakše i bezbednije >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dolaziti do javnog prevoza.

Takođe, „AirSERBIA" a.d, „JAT Tehnika" d.o.o. i drugi zaposleni u industrijskom delu Aerodroma „Nikola Tesla" uputili su zahtev da se razmotri mogućnost uspostavljanja novih stajališta javnog gradskog prevoza linije 72 na deonici Vojvođanska-aerodrom.

Nakon završenih radova na obeležavanju pešačkog prelaza i mesta na kolovozu rezervisanog za autobusko stajalište, omogućeno je uspostavljanje stajališta na trasi linije 72 u zoni službenog ulaza u „JAT Tehnika" d.o.o.

Stajališta će biti u redovnom režimu rada linije 72 od sutra, čime će se izaći u susret zahtevima korisnika, navodi se u saopštenju.

 
Pogledaj vesti o: JAT,   Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.