Nova bruka „Jata: Izvisilo 50 putnika za London!

Izvor: Press, 23.Jul.2010, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova bruka „Jata": Izvisilo 50 putnika za London!

Putnici, koji je trebalo da juče otputuju iz Beograda u London „Jatovim" avionom, proveli su oko devet sati na Aerodromu „Nikola Tesla" jer nisu mogli da se ukrcaju na let za koji su imali kupljene karte!
Naime, „boing 737" kojim je oko 100 putnika trebalo da putuje nije mogao da doleti iz Rima jer mu je pukla guma na točku. „Jat" je uspeo da obezbedi ATR sa duplo manje sedišta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << pa je polovina putnika ostala u Beogradu.
Putnici koji nisu mogli da uđu u avion morali su da odlože put za neki od sledećih dana. Damir S., koji je trebalo da u Londonu preseda za Toronto rekao nam je da putnici do poslednjeg trenutka nisu znali da neće uspeti da uđu u avion.
- Bilo je oko stotinu nas koji smo čekali let za London u 10.55. Ja sam sa ženom i četvoro dece stigao na aerodrom u devet ujutru. Predali smo prtljag i overili karte. Prošli smo čak i kroz pasošku kontrolu. Međutim, prvo nam je pet minuta pre leta stigla informacija da moramo da pređemo sa ulaza C-4 na ulaz C-1, a kada smo tamo došli rečeno mi je da nema mesta u avionu. Niko nije znao da objasni zašto. Na kraju su nas vratili nazad kroz pasošku kontrolu, a na prtljag sam čekao dva sata! Onda su podelili letove kako su mogli, pa sam ja dobio sutrašnji let, a žena i četvoro dece će leteti tek u ponedeljak i to sa dva presedanja - rekao nam je Damir.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Nova bruka„Jata": Izvisilo 50 putnika za London!

Izvor: S media, 24.Jul.2010, 12:49

Putnici, koji je trebalo da juče otputuju iz Beograda u London „Jatovim" avionom, proveli su oko devet sati na Aerodromu „Nikola Tesla" jer nisu mogli da se ukrcaju na let za koji su imali kupljene karte...Naime, „boing 737" kojim je oko 100 putnika trebalo da putuje nije mogao da doleti iz Rima...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.