Niže cene Jatovih karata do 5. septembra

Izvor: Studio B, 01.Sep.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niže cene "Jatovih" karata do 5. septembra

Putnici "Jat ervejza" mogu do 5. septembra da kupe povratne karte po izuzetno povoljnim cenama za putovanja od 15. septembra ove do 15. marta 2012. godine.

Povratna karta iz Beograda za Rim, Milano, Istanbul, Solun, Cirih, Berlin, Frankfurt i Dizeldorf moći će da se kupi po ceni od 99 evra, najavljeno je iz "Jata".

U okviru akcije, koja traje od 15. avgusta, promotivne cene u koje su uračunate sve takse osim troškova izdavanja aviokarte ne važe samo za putovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << od 16. decembra ove do 15. januara sledeće godine, tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Svi koji žele da putuju iz Beograda za Atinu, Amsterdam, Brisel, Pariz, London, Kopenhagen, Stokholm ili Geteborg, moći će da kupe povratne karte po ceni od 139 evra.

Putnici koji žele da lete iz Podgorice, Sarajeva i Skoplja ka bilo kojoj evropskoj destinaciji "Jata" i nazad mogu to učiniti kupovinom povratne karte po ceni od 195 evra.

Povratne karte za Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje i Beč i dalje se mogu kupiti po ceni od 99 evra.

Karte se mogu kupiti i za letove u suprotnom pravcu odnosno iz svih ovih gradova prema Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.