Izvor: Kurir, 17.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko nije nadležan za „Jat“?!

BEOGRAD - Za odustajanje „Aeroflota“ od kupovine „Jata“ i drastičan pad vrednosti domaće avio-kompanije zbog zakasnelog tendera, najverovatnije neće biti odgovornih. Takav utisak stiče se jer nadležni jedni drugima prebacuju lopticu. Agencija za privatizaciju okrivljuje menadžment „Jata“, a u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja čak tvrde da privatizacija „Jata“ nije bila u njihovoj nadležnosti.
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tender za privatizaciju JAT-a do kraja jula?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2008

BEOGRAD - Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić izjavio je da će do kraja jula biti raspisan tender za privatizaciju 51 odsto kapitala "Jat ervejza" i nagovestio mogućnost snižavanje početne cene sa prvobitnih 150 miliona evra, zbog trenutne krize u svetu koja je ugrozila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.