Netačne tvrdnje o kupovini Boingovih aviona

Izvor: S media, 15.Sep.2009, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netačne tvrdnje o kupovini "Boingovih" aviona

"Jat ervejz" je danas demantovao informacije da razgovara sa "Boingom" o kupovini novih aviona, navodeći da razmatra mogućnost postizanja sporazuma sa kompanijom "Erbas", kojoj je 1998. uplaćen avans od 23,5 miliona dolara za osam aviona.

Informacije o planiranoj prodaji nekretnina samo su delimično tačne, jer je to samo jedna ideja i u ovom trenutku nije poznato da li bi se, šta bi se i po kojoj bi se ceni prodavalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << navedeno je u saopštenju nacionalog avioprevoznika.

"Prioritet nam je da poboljšamo stanje, osavremenimo kompaniju i pokrenemo sistem koji će doneti konkretne rezultate u poslovanju. Ta intencija biće sadržana u planu razvoja 'Jata' koji se sprema i koji ćemo do četvrtka predstaviti Vladi Srbije", izjavio je generalni direktor "Jata" Srdjan Radovanović.

''Uprkos teškoj situaciji u kojoj se kompanija nalazi, uveren sam da je 'Jat' siguran, bezbedan i pouzdan avioprevozilac, ozbiljna nacionalna aviokompanija sa dugom tradicijom i velikim potencijalom, kojoj je moguće povratiti ugled, ponovo je dobro pozicionirati u svesti putnika i vratiti je tamo gde je bila - na mesto regionalnog lidera u vazdušnom saobraćaju'', izjavio je Radovanović.

"To ćemo postići ukoliko na najbolji mogući način iskoristimo sve potencijale koje imamo i radimo na tome da naše usluge konstantno prilagodjavamo željama, potrebama i očekivanjima naših korisnika", naveo je on.

Ceneći potrebu javnosti da sazna sve što je od interesa za poslovanje nacionalne aviokompanije, "Jat" će predstaviti medijima osnovne elemente plana, nakon što ga dostavi Vladi Srbije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.