Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOTOCIKLIZAM: Milovanović kao uragan

Miloš Milovanović predstavnik Motula i prvi jahač kluba Mas rejisng, posle nekoliko uspešnih sezona na internacionalnoj sceni, povratkom na domaće staze, maksimalno je ubrzao Otvoreni šampionata Srbije u motociklizmu na kružnim stazama.
Istini za volju, na prve dve trke nije zabeležio pobede, već dva druga mesta, ali je stare znance Nenada Petrovića, Želja Staničića i Dragoslava Perišća, primorao da izvlače poslednje atome snag iz sebe, i motocikala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Publika je najviše profitirala, naročito oni koji su prisustvovali premijernom izdanju na pisti pilotske Akademije JAT u Vršcu, kada je pomenuti četverac u klasi 1000 štok sport, „prašio za sve pare”, do poslednje kapi ulja.
Već kod drugog izdanja, zagrejani ljubitelji sporta brzina nisu bili iste sreće, jer su zbog padova i preloma, sa nedeljnog okršaja bili odsutni Nenad Petrović i Dragoslav Perišić.
Iznajmljivanje uparloženog, nekadašnjeg vojnog poligona za obuku vozača motora i kamiona Beranovac kod Kraljeva, za vikend takmičenje moto sporta, košta organizatora blizu pola miliona dinara. Za te novce dobija mogućnost da se u što kraćem roku razleti po poligonu i proba da što više pokosi trave, okreše žbunja i ostale vegetacije, koja buja iz svakog kanala i preti da proguta ne jahača sa sve motociklom, već i automobili ne bi bili krupan zalogaj.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.