Letovi iz Beograda prema planu

Izvor: B92, 17.Maj.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovi iz Beograda prema planu

Beograd -- Svi avioni "JAT ervejza" polaze prema evropskim gradovima prema planu, a za sada je još pod znakom pitanja samo let za Brisel i Amsterdam.

Predstavnica Službe za informisanje JAT-a Željka Stojanović rekao je Tanjugu da se očekuje da će i taj let krenuti u 13 sati.

Let za Brisel i Amsterdam bio je planiran u 9.40 sati, ali pošto je zbog vulkanskog dima još uvek zatvoren aerodrom u Amsterdamu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << let je odložen do 13 sati.

Kada je u pitanju London, avion je poleteo prema planu u 10.35 za aerodrom Hitrou, koji je otvoren jutros u 8 sati, a za Getvik koji je još zatvoren, JAT nema letova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.