Karte za JAT-ove avione po promotivnim cenama

Izvor: Blic, 23.Jun.2011, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za JAT-ove avione po promotivnim cenama

Nacionalni avioprevoznik "Jat ervejz" od danas organizuje promotivnu akciju koja će trajati do 14. jula, u kojoj će svi koji žele da putuju u periodu od 1. jula do 31. oktobra moći po povoljnijim cenama da lete avionima "Jata" za Milano, Rim, Istanbul ili Atinu, ali i druge gradove Evrope.

Povratna karta za Milano i Rim prodaje se po ceni već od 119 evra, za Istanbul od 129 evra, dok se za Atinu povratna karta za period putovanja od 1. avgusta do 31. oktobra može kupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za 159 evra.

Za putnike koji kupuju kartu u jednom smeru iz Beograda ka nekom od gradova Evrope, a žele da putuju od 1. do 31. jula ili od 10. septembra do 31. oktobra, obezbeđena je cena od 69 evra za let do Atine, 59 evra za putovanje do Geteborga, Kopenhagena ili Stokholma, 99 evra za let do Amsterdama, Brisela, Berlina, Frankfurta ili Ciriha, a u ponudi je i putovanje u jednom smeru za 129 evra do Pariza.

Putnici koji svoje putovanje iz Evrope ka Beogradu planiraju od 1. avgusta do 31. oktobra, mogu kupiti karte u jednom smeru za let iz Londona po ceni već od 89 evra, iz Geteborga, Kopenhagena ili Stokholma za 59 evra, iz Amsterdama, Brisela, Berlina, Frankfurta i Ciriha za 99 evra, ili plate samo 129 evra za let na relaciji Pariz-Beograd.

U cenu karata uključene su sve pripadajuće takse osim troškova izdavanja karte, a mogu se kupiti besplatnim pozivom "Jatovog" kol centra na 0800 111 528.

Karte se mogu platiti, uz posedovanje odgovarajuće SIM kartice, čak i putem mobilnog telefona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karte za JAT-ove avione po promotivnim cenama

Izvor: S media, 23.Jun.2011

"Jat ervejz" od danas organizuje promotivnu akciju. Akcija traje do 14. jula. ..Nacionalni avioprevoznik "Jat ervejz" od danas organizuje promotivnu akciju koja će trajati do 14. jula, u kojoj će svi koji žele da putuju u periodu od 1. jula do 31. oktobra moći po povoljnijim cenama da lete avionima...

Nastavak na S media...

Jatove karte po novim promotivnim cenama

Izvor: gDestinacija.com, 23.Jun.2011

Od 23. juna pa do 14. jula traje nova promotivna akcija Jata. Svi koji žele da putuju u periodu od 1. jula do 31. oktobra moći će po povoljnijim cenama da lete avionima Jat Airwaysa za Milano, Rim, Istanbul ili Atinu, ali i drugim gradovima Evrope. Karte možete bukirati i preko gdestinacija.com....

Nastavak na gDestinacija.com...

Jat Airways promotivne cene karata za Pariz, Rim, Milano ...

Izvor: Brendovi.net, 23.Jun.2011

Od 23. juna počela je nova promotivna akcija prodaja karata brenda Jat Airways, za period putovanja od 01. jula do 31. oktobra 2011. po povoljnim cenama za Milano, Rim, Pariz, Istanbul, Frankfurt ...

Nastavak na Brendovi.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.