Jatom dva puta dnevno do Ljubljane

Izvor: B92, 18.Okt.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jatom dva puta dnevno do Ljubljane

Nacionalna kompanija uspostavila je saradnju sa slovenačkim Adria ervejzom pa je relacija iz Beograda za Ljubljanu povezana sa dva leta dnevno. Promotivni let najavljen je za 19. oktobar.

Ovo je posebna pogodnost za poslovni svet koji najčešće i koristi ovu liniju jer sada u jednom danu možete da odletite na sastanak do Ljubljane i vratite se.

Sa kartom kupljenom kod Jat ervejza možete da se prevoziti i avionima Adria ervejza i obrnuto. Osim toga, dogovorena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je saradnja u vidu prevoza putnika Jat ervejza do brojnih evropskih i svetskih destinacija preko aerodroma u Ljubljani. Putnicima će posebno biti atraktivne destinacije Barselona i Madrid do kojih Jat ervejz trenutno ne leti direktno iz Beograda.

JAT poleće u 7 časova iz Beograda, a Adria ervejz u 15.30 iz Ljubljane. Let traje nešto više od sat vremena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAT i Adria Airways našli zajednički interes

Izvor: gDestinacija.com, 19.Okt.2010, 13:46

JAT Airways je odlučio da na liniji Beograd - Ljubljana nastupi zajedno sa Adria Arways, što će obradovati posebno poslovne ljude iz Srbije i Slovenije, koji će moći u jednom danu da realizuju svoje putovanje.  Promotivni let najavljen je za 19. oktobar.Ovo...

Nastavak na gDestinacija.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.