Jat zakupljuje dva erbasa

Izvor: Beta, 19.Okt.2010, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jat zakupljuje dva erbasa

BLED, 19. oktobra 2010. (Beta) - Generalni direktor Jat ervejza Srdjan Radovanović izjavio jeu utorak na Bledu da će kompanija ove zime najverovatnije zakupiti dva Erbasova aviona nove generacije, na šta će biti utrošeno dva miliona evra.

Radovanović je na promociji ugovora o zakupu mesta u avionu (code share) Jata i slovenačke Adrije ervejz kazao da će novac za zakup biti obezbedjen iz kredita od 51,5 miliona evra koji je aviokompanija dobila od Sosijete ženeral i Unikredit banke.

Kako je dodao, ostatak novca, koji treba da bude dostupan nakon što Skupština Srbije usvoji zakon o davanju državne garancije bankama, biće utrošen na revitalizaciju kompanije, 40 miliona evra, i osposobljavanje flote i popravku aviomotora, 9,5 miliona.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jat zakupljuje dva erbasa

Izvor: NaDlanu.com, 19.Okt.2010

BLED, 19. oktobra 2010. (Beta) - Generalni direktor Jat ervejza Srđan Radovanović izjavio jeu utorak na Bledu da će kompanija ove zime najverovatnije zakupiti dva Erbasova aviona nove generacije, na šta će biti utrošeno dva miliona evra. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

"JAT ERVEJZ" I "ADRIJA ERVEJZ" POTPISALI UGOVOR

Izvor: Kurir, 19.Okt.2010

BLED - Generalni direktor "Jat ervejza" Srđan Radovanović i glavni izvršni direktor "Adria ervejza" u Sloveniji Tadej Tufek, potpisali su ugovor o takozvanom "kod šeru" (code share), na osnovu kojeg putnici na relaciji Beograd-Ljubljana lete po povoljnijoj ceni povratne karte od 140 evra, a letovi...

Nastavak na Kurir...

Jat sklopio ugovor o saradnji sa Adria ervejzom

Izvor: Danas, 19.Okt.2010

Jat ervejz će u toku ove zime iznajmiti dva aviona nove generacije kompanije Erbas, a ne Boinga, kako je ranije najavljivano, saopštio je juče novinarima na Bledu generalni direktor Jata Srđan Radovanović. On je ocenio i da rezultati nacionalne avio kompanije ove godine „neće biti dobri“ jer...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.