Jat uvodi nove letove na liniji Beograd-Milano

Izvor: Blic, 24.Sep.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jat" uvodi nove letove na liniji Beograd-Milano

Aviokompanija Jat ervejz najavila je danas da će uvesti novu liniju do Milana u okviru zimskog reda letenja, koji će se primenjivati od 26. oktobra.



Kako se navodi u saopštenju, Jat će između Beograda i Milana leteti tri puta sedmično - utorkom, petkom i nedeljom. Saobraćaj će se obavljati avionima tipa ATR-72. Let iz Beograda utorkom i nedeljom planiran je u 13.10, a povratak iz Milana u 16.25 po lokalnom vremenu. Petkom je let iz Beograda predviđen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u 8.30, a povratak iz Milana u 11.45. Cene povratnih karata bez uračunatih aerodromskih taksi i usluga izdavanja karte biće od 99 do 259 evra.

Tenderska prodaja srpske aviokompanije je u toku, a potencijalni kupci imaju rok do 24. oktobra za dostavljanje ponuda za najmanje 51 odsto kapitala Jat ervejza po ceni od najmanje 51 miliona evra. Kako prenosi AP, italijanska aviokompanija Alitalija je bankrotirala krajem avgusta i juče objavila oglase za prodaju dela ili celokupne imovine kompanije u novom pokušaju za opstanak.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.