Jat počeo letnju sezonu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2013, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jat" počeo letnju sezonu

Kompanija "Jat ervejz" saopštila je da će tokom letnje sezone,od 31. marta do 26. oktobra pojačati saobraćaj u regionu, pre svega ka tri destinacije u Hrvatskoj - Dubrovniku, Splitu i Puli, ali i ka Ohridu, Tivtu i Solunu.

"Jat" će za Split poleteti početkom maja sa jednim letom nedeljno i to četvrtkom, a od juna meseca leteće i nedeljom, ponedeljkom i petkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Za Pulu "Jat" će saobraćati utorkom, sredom, subotom, i nedeljom, dok će početkom maja poleteti za Dubrovnik i to ponedeljkom, a od juna meseca leteće i sredom, četvrtkom, petkom i subotom.

Kako je najavljeno iz "Jata", ka Ohridu i Solunu, ta kompanija će leteti šest puta nedeljno, a za Tivat i do sedam puta dnevno tokom sezone letnjih odmora.

Zbog interesovanja putnika od početka juna do sredine septembra saobraćaj sa Sarajevom i Skopljem biće obavljan avionom boing 737, umesto ATR-om, sa dvostruko većim brojem mesta.

U saopštenju "Jata" se naglašava da će biti dodatnih frekvencije za Moskvu i Pariz ka kojima je broj letova dupliran, a pojačan je i saobraćaj za Beč i Diseldorf.

Dodaje se i da će kao i prošlog leta "Jat" nastaviti da leti ka Đironi u Španiji, a osim sletanja na aerodrom Hitrou, sletaće i na aerodrom Getvik u Londonu, dok će saobraćaj s Maltom biti obavljan od kraja juna do kraja septembra.

"Jat ervejz" naglašava da putnici tom kompanijom od 31. marta do 26. oktobra 2013. iz Beograda mogu da putuju u 33 evromediteranska grada i 22 zemlje i da u toku letnje sezone obavlja saobraćaj sa 261 frekvencijom nedeljno, a u ponudi je i 68 letova sedmično, koje Jat ima u saradnji sa kod-šer partnerima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Jat" počeo letnju sezonu

Izvor: Dzungla.org, 01.Apr.2013

Kompanija „Jat ervejz“ saopštila je da će tokom letnje sezone,od 31. marta do 26. oktobra pojačati saobraćaj u regionu, pre svega ka tri destinacije u Hrvatskoj – Dubrovniku, Splitu i Puli, ali i ka Ohridu, Tivtu i Solunu.... Opširnije na Vesti online / Slobodno Vreme / Putovanja /

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.