Izvor: Blic, 25.Okt.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jat" od sutra saobraća po zimskom redu letenja

Nacionalni avioprevoznik "Jat ervejz" će u zimskom redu letenja, koji počinje sutra i trajaće do 28. marta sledeće godine, uvesti nove linije za Milano i Solun, a ukinuti letove za Geteborg, Minhen, Tiranu, Prag, Tripoli i Maltu.



Ta aviokompanija će na 30 međunarodnih destinacija obavljati 173 leta nedeljno, pored čega će imati još 63 frekvencije na letovima drugih kompanija sa kojima ima ugovore >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o zajedničkom korišćenju linija. Od sutra "Jat" će leteti za Milano tri puta nedeljno, utorkom, petkom i nedeljom, a cene karata kreću se od 39 evra za kartu u jednom pravcu, odnosno 69 evra za povratnu kartu, plus takse. Solun je u red letenja uključen 1. juna, ali zbog interesovanja putnika "Jat" će na tu destinaciju leteti i tokom zimske sezone, dva puta nedeljno - četvrtkom i nedeljom. Broj letova za Skoplje je povećan sa sedam na 13. Najfrekventnije linije "Jata" u ovoj zimskoj sezoni biće Frankfurt, Beč, Moskva, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Podgorica i Tivat, na kojima će se leteti jednom ili više puta dnevno. Na linijama za Rim, Istanbul i Cirih predviđeno je šest letova nedeljno, a prema Amsterdamu i Diseldorfu pet, dok će "Jat" četiri puta nedeljno leteti za Ljubljanu, Štutgart, Berlin, Trst i Kopenhagen. Tri puta nedeljno "Jat" će leteti za Atinu, Banjaluku, Milano, Stokholm i Larnaku, a dva puta nedeljno za Solun, Brisel, Tel Aviv i Dubai. Na relaciji iz Niša prema Cirihu, "Jat" će i dalje leteti dva puta nedeljno, s povoljnijim vremenima polazaka, što će putnicima omogućiti da ponedeljkom i subotom u prepodnevnim satima stignu u Švajcarsku.
Pogledaj vesti o: JAT,   Tripoli

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sutra "Jat" saobraća po zimskom redu letenja

Izvor: Kurir, 25.Okt.2008

BEOGRAD, 25. oktobra (Tanjug) - Nacionalni avioprevoznik "Jat ervejz" će u zimskom redu letenja, koji počinje sutra i trajaće do 28. marta sledeće godine, uvesti nove linije za Milano i Solun, a ukinuti letove za Geteborg, Minhen, Tiranu, Prag, Tripoli i Maltu. Ta aviokompanija će na 30 međunarodnih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.