Jat od danas leti po letnjem redu

Izvor: Glas javnosti, 28.Mar.2010, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jat" od danas leti po letnjem redu

BEOGRAD- "Jat ervejz" će od danas do 30. oktobra 2010. godine saobraćati po letnjem redu letenja na 37 destinacije u 25 zemalja regiona, Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike.

Tokom aprila i maja obavljaće saobraćaj sa 151 letom nedeljno, dok će od 1. juna do 30. oktobra u ponudi srpskog avioprevoznika biti 208 letova.

Nove destinacije na "Jatovim" linijama u ovoj sezoni su Dubai i Portorož. Avioni Jata leteće za Dubai četvrtkom i subotom, a od 10. maja i ponedeljkom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dok će na redovnoj liniji za Portorož "Jat" od 15. aprila do 27. juna leteti četvrtkom i nedeljom. Planom za letnju sezonu predviđeno je i četiri leta nedeljno za Bukurešt.

Tokom leta su obično najfrekventnije linije za Frankfurt, Beč, Cirih, Moskvu, Pariz, London, Skoplje, Podgoricu i Tivat, pa će na tim relacijama avioni nacionalnog avio-prevoznika leteti najmanje jednom dnevno.

"Jat" će za Ljubljanu leteti šest puta, a za Amsterdam, Diseldorf i Rim pet puta nedeljno. Četiri nedeljna leta obavljaće na liniji prema Stokholmu, Milanu i Istanbulu, dok će triput nedeljno "Jat" leteti za Štutgart, Berlin, Kopenhagen, Atinu, Brisel i Larnaku.

Za Trst, Portorož, Tel Aviv i Dubai leteće dva puta nedeljno, a za Maltu, Tripoli, Tunis i Monastir jednom nedeljno.

"Jat" će od 1. juna uvesti linije za Ohrid, Solun i Geteborg, a pojačaće i redovan saobraćaj za Amsterdam, Sarajevo, Cirih, London, Skoplje, Larnaku, Dubai, Pariz, Berlin, Kopenhagen, Rim, Trst, Maltu, Tripoli, Monastir i Tivat.

Kao i prethodnih sezona, "Jat" omogućava svojim putnicima da do Hamburga i Hanovera stignu preko Berlina.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.