Jat nepostojeće telefone platio pola miliona evra, ne prati kuda ide novac

Izvor: Danas, 10.Jan.2012, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jat nepostojeće telefone platio pola miliona evra, ne prati kuda ide novac

Nacionalni avioprevoznik Jat ervejz, kompanija koja je 2010. godinu završila sa gubitkom od 3,8 milijardi dinara i imala samo 1.500 radnika, kupila je mimo tendera 572 fiksna telefona, plaćajući za svaki od njih čak 87.720 dinara. Telefoni naručeni za vreme mandata prethodnog direktora Srđana Radovanovića, ukupne vrednosti od čak pola miliona evra, nisu ni primljeni ni instalirani u Jatu, iako je tadašnji direktor Direkcije za informacione i komunikacione tehnologije Jata lažno potpisao da je sva oprema primljena.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jat platio nepostojeće telefone pola miliona evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jan.2012, 00:19

Nacionalni avioprevoznik Jat ervejz, koji je 2010. godinu završio sa gubitkom od 3,8 milijardi dinara, kupio je bez tendera 572 fiksna telefona, plaćajući za svaki od njih čak 87.720 dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.