Jat i Etihad - novi partneri

Izvor: Mondo, 15.Apr.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jat" i "Etihad" - novi partneri

Nacionalna aviokompanija Ujedinjenih arapskih emirata, "Etihad ervejz", uvešće 15. juna redovne dnevne letove između Abu Dabija i Beograda, što je prvi korak u razvoju partnerstva sa srpskim avioprevoznikom, najavili su danas čelnici tih kompanija Džejms Hogan i Vladimir Ognjenović.

prev next 0 0 0

Tanjug/Zoran Žestić  

1 / 3

Tanjug/Zoran Žestić  

2 / 3

Tanjug/Zoran Žestić  

3 / 3

Hogan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Ognjenović su potpisali ugovor o komercijalnoj saradnji koji obuhvata saradnju na 46 destinacija, kao i uvođenje takozvanih "kod šer" (zajedničkih) letova ka 21 destinaciji u saobraćajnoj mreži "Etihada" i ka 23 "Jatove" destinacije.

Hogan je rekao da će do 15. juna biti utvrđeno dalje partnerstvo između kompanija, ali da je prvo potrebno pregledati podatke o poslovanju srpske kompanije kako bi se razmotrili vidovi eventualnog strateškog partnerstva.

Ognjenović je rekao da je "Jat" dugo čekao na ovakav ugovor, jer će kroz "kod šer" letove obnoviti linije ka SAD-u. On je kazao da će srpski putnici imati mnogo bolje veze sa svim kontinetima i mnogo povoljnije cene.

(Tanjug, Foto: Tanjug/Zoran Žestić)
Pogledaj vesti o: JAT

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jat i Etihad zajedno na 46 destinacija

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Apr.2013

BEOGRAD - Hogan i Ognjenović su potpisali ugovor o komercijalnoj saradnji koji obuhvata saradnju na 46 destinacija, kao i uvođenje takozvanih code share (zajedničkih) letova ka 21 destinaciji u saobraćajnoj mreži Etihada i ka 23 Jatove destinacije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

"Etihad", strateški partner "Jata"

Izvor: RTS, 15.Apr.2013

Odluku o strateškom partnerstvu sa "Jatom", "Etihad ervejz" iz Emirata mogao bi da saopšti za mesec i po dana. Prvi čovek "Etihada" Džejms Hogan kaže za RTS da se pažljivo proučava sve u vezi sa srpskom avio-kompanijom. Dve kompanije počele su saradnju Sporazumom o zajedničkom saobraćaju i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.