Izvor: Blic, 26.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Jat ervejz“ leti na 36 destinacija

Jat ervejz" će u periodu od 29. marta do 25. oktobra saobraćati po letnjem redu letenja prema 36 destinacija u 24 zemlje regiona, Evrope, Bliskog istoka i Severne Afrike. Nova linija u ovogodišnjem letnjem redu letenja je Beograd - Abu Dabi - Beograd, a posle zimske pauze „Jat" će ponovo leteti za Pulu, Ohrid, Maltu i Tripoli.

Nacionalna avio-kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povećaće broj letova prema Solunu, Atini, Parizu i Londonu, a na letu za Milano saobraćaće avion tipa „boing" 737-300 umesto ATR-72.

„Jat" će iz Beograda za Abu Dabi leteti od 5. maja utorkom i četvrtkom. S Pulom će takođe saobraćati dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom, a u špicu sezone saobraćaj će povećati na četiri leta nedeljno. „Jat" će za Ohrid leteti od 1. juna do 7. septembra, dok će za Solun imati šest polazaka nedeljno. Saobraćaj prema Malti i Tripoliju biće obnovljen sa dva leta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom.

Tokom letnjeg reda letenja najfrekventnije linije „Jat ervejza" su Frankfurt, Beč, Moskva, Cirih, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Podgorica i Tivat na kojima će leteti najmanje jednom dnevno.

U okviru tarifne politike „Jat ervejz" je uveo novi sistem cena i uslova putovanja za sve letove.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.